18.2.18 Samtliga certifikats innehåll

Alla KRAV-certifikat ska tydligt ange följande:

  • Företagets eller produktionsplatsens namn och adress. För restauranger: namn och adress till tillagningskök och namn på samtliga serveringskök, samt nivå på certifieringen
  • KC-nummer hämtat hos KRAV (se regel 18.2.6)
  • Företagets KRAV-nummer (se regel 2.1.5)
  • Företagets organisationsnummer
  • SE-nummer för djurhållning
  • Certifierade regelområden anges på samma sätt som i regel 2.1.4 (flera regelområden får anges på samma certifikat om dessa har samma KC-nummer.)
  • Datum för utfärdande
  • Datum för giltighet. Ett certifikat kan som längst gälla 24 månader från utfärdandet
  • Datum för kontrollbesök
  • Namn och kodnummer för certifieringsorgan (enbart namn om regelområdet inte täcks av förordning (EG) nr 834/2007)
  • Eventuella villkor och begränsningar

Certifikat för en kedja består av huvudcertifikat och platscertifikat (se regel 19.5.5).